Oldtimerek Htvgje 2015

Oldtimerek Htvgje tjkoztat ltogatknak!

A 2014-es rendezvnynkn gyjttt tapasztalatok kapcsn a kvetkezkn vltoztatunk a 2015-s vre:


- Visszatrnk a magyarorszgi auts-motoros rendezvnyek sornak elejre. Az Oldtimerek Htvgjt 2015-ben mrcius 13-15-ig rendezzk meg.

- a 2-es bejrat helye a Vztorony Park bejrata lesz. A Vztorony Park s a Vasttrtneti Park kztt tjrsi lehetsg lesz, a betonkertsen tjrt nyitunk. A Vztorony Parkban lesz egy vadonatj ltvnyossg: "Tuning Show" A Tuning Show-ra nosztalgia s modern autkkal egyarnt be lehet nevezni. Vrjuk a luxus sportautsok egyni jelentkezst is! A nevezshez 2db fot s a jrmtulajdonos elrhetsge szksges. Jelentkezni az info@oldtimershow.hu e-mail cmre lehet. A szervez a jelentkezseket elbrlja s rtesti a rszvteli lehetsgrl a benevezetteket. Miniml tuningos autk rszvtelt sajnos nem tudjuk elfogadni. A jelentkezs elbrlsnl az autk extravagns kls megjelense az elsdleges szempont. Krem a jelentkezk megrtst! A Tuning Show-n rszt vev auttulajdonosok ingyenes belpjegyeket kapnak a rendezvnyre.

- A P2 parkolban ismt lesz szabadtri oldtimer killts, a rsztvevk szmra a tavalyinl kevesebb ktttsggel. A rendezvny nyitvatartsi idejben brmikor lehet rkezni s tvozni a vetern jrmvekkel. A szabadtri killtson csak kt megkts van: 1.OT rendszm vagy mzelis minstsnek megfelel llapot. 2.Ugyanabbl a jrmtpusbl kettnl tbbet -egy adott idpontban- nem tudunk a szabadtri killts terletre beengedni. A szabadtri killtson rszt vev jrmvek tulajdonosai ingyenes belpjegyet fognak kapni! A szabadtri killtson nem vehetnek rszt talaktott s minsgileg kifogsolhat jrmvek. A szabadtri killtsrl kiszorult jrmvek s a youngtimerek rszre a P1 parkol lesz fenntartva. Az talaktott retro jrmvek rszre a Tuning Show-ra val jelentkezst javasoljuk. A parkols a P1 parkolban s minden ms parkolban tovbbra is ingyenes lesz!

- A vendgltssal kapcsolatban tavaly tbb jogos panasz rkezett hozznk, a magas rak miatt. Sajnos a szervez nem szablyozta a 2014-es vendglts szerzdsben az rsznvonalat. Ezen vltoztatunk! 2015-tl csak konszolidlt ron rusthatnak a rendezvnyen a vendgltsok. Ezen kvl olcs bfseknek is helyet adtunk. Ms rendezvnyektl eltren, az Oldtimerek Htvgjre nem tiltjuk meg a csaldoknak a piknik kosarak behozatalt a Vasttrtneti Parkba. A szervez clja az, hogy kiemelked minsg ltvnyossgot nyjtson a rendezvny ltogatinak a belpjegykrt, a csaldok pedig megfizethet r szolgltatsokkal tallkozzanak a rendezvnynkn.

- Tovbbra is sok ingyenes szolgltatssal szeretnnk a ltogatknak kedveskedni: ingyenes parkols, ingyenes WC hasznlat, ingyenes egszsggyi ellts, ingyenes arcfests s auts szimultorok a gyerekeknek, kszsgfejleszt s llatos foglalkoztatk, ingyenes kstoltats: csokold, plinka, sajt, bor. ingyenes mozdony fordtkorongozs, ingyenes llatsimogat rengeteg llatkval!!!
- A kiegszt programok kztt 2015-ben is szerepelni fog a Kalandjrk Killts, mesefigurk, mutatvnyosok, vastikocsi s gzmozdony killts beszllsi lehetsggel, vastmodell s vasti terepasztal killts. j kiegszt program lesz a Tuning Show!!! (minden kiegszt program ingyenes!)

- A Vasttrtneti Park sszes interaktv programja zemelni fog a rendezvny nyitvatartsi idejben: gzmozdonyozs, kerti vast hat szerelvnnyel, omnibusz, motoros s kzi hajtnyok, snaut

- 2015-ben ismt lehet plyzni a 10db ajndkkosrra, a kvetkezk szerint: a belpjegy htoldalt ki kell tlteni s a vastikocsi sznpadon (arcfestk fellltsi helye) lv veggmbbe kell bedobni. A jegytulajdonosok kztt fogjuk kisorsolni a 10db csokold ajndkkosarat.

rlnk, hogy a 2014-es rendezvnynkrl nagyon sok elgedett visszajelzst kaptunk. A hibkat kijavtjuk s grjk, hogy a sznvonalbl nem engednk 2015-ben sem. A kedvezmnyek krt bvtjk, j ltvnyossgokkal rukkolunk el s a jegy rakon nem emelnk. 2015-ben rengeteg jdonsggal, talaktott rendezvnyterlet berendezssel vrjuk a ltogatinkat ismt, a 100.000 ngyzetmter terlet Oldtimerek Htvgje nosztalgia rendezvnynkre.Oldtimer Show Kft.

FACEBOOK KZSSGI MODUL Kvessen bennnket a facebookon is!

PARTNEREINKAz Oldtimer Show Kft.-vel egyttmkdk weboldalai.