Oldtimer Show 2018

"Oldtimer Show 2018" a Vasttrtneti Parkban!

Tisztelt rdekldk! 2018. prilis 13-15-ig ismt a budapesti Vasttrtneti Parkban (1142 Bp. Tatai u. 95) kerl megrendezsre a nemzetkzi veternjrm rendezvnynk, mely Kzp- s Kelet-Eurpa legnagyobb oldtimer killtsa. A killtson vetern autk s motorok, teherautk s buszok, katonai jrmvek, traktorok s stabil motorok, valamint gzmozdonyok s oldtimer vasti kocsik kerlnek bemutatsra. (te is jelentkezhetsz killtnak, ha szp vetern jrmvel rendelkezel) Az Oldtimer Show nem csupn killts, hanem olyan CSALDI program, ami szmos kiegszt programjval egsz napos kikapcsoldst nyjt minden korosztly szmra. A rendezvny teljes terlete 10 hektr! A Vasttrtneti Parkot s a hozz kapcsolt Vztorony Parkot egy htvgre telerakjuk ltvnyossggal! A f ltvnyossg az Orient s a West mozdony krfthzakban elhelyezett vetern autk s motorok. Idn jfajta elrendezssel vrjuk az rdekldket! Legyen ez meglepets. ? A killtsi anyagrl tudni kell, hogy a szervezk 1 ves elkszt munkval vlogatjk ssze a jrmveket. A killtsra bevlogatott jrmvek kztt egyre nagyobb szmban szerepelnek klfldi gyjtk s klubok oldtimer auti s motorjai. Az Oldtimer Show-n minden jrmtpusbl csak egyet mutatunk be, a fellelhet legszebb pldnyt! Minden vben ms killtsi anyagot mutatunk be, olyanokat amik ms rendezvnyeken a kzelmltban nem voltak lthatk. Az Oldtimer Show Magyarorszgon egyedlll ltvnyossgokkal szolgl: 100 vesnl idsebb autk s motorok sokasga! A legszebb autk mellett korabeli ruhkba ltztt lnyok rmmel llnak majd modellt az emlkfotk elksztshez. Egy j interaktv ltvnyossggal fog bvlni a mozdonyfthzi killts: egy oldtimer Datsun sportautt fog sszepteni a restaurtor csapat 2,5 nap alatt. Az sszeptsrl rnknt fott ksztnk, gy vasrnap este mr az sszepts teljes folyamata lthat lesz egy monitoron. Ezek djmentesen hasznlhatk. Az Oldtimer Show-n killtott vetern jrmvek rangos oldtimer szpsgversenyen vetlkednek a 34db ltvnyos djrt, a szelep kupa-rt. A djakat szakmai zsri fogja odatlni. A ltogatk szmra a fotzs s a vide kszts engedlyezett, magn cl felhasznlsra. A sajt kpviselinek a filmezsi, tudstsi szndkukat e-mailben elre kell jelezni a szerveznek.


A kls terleteken a nagyobb jrmvek kerlnek killtsra: USA autk, teherautk, buszok, harckocsik s egyb katonai jrmvek, traktorok s stabil motorok. A szabadtri rszen elhelyezett jrmvek interaktv mdon kerlnek bemutatsra: a traktorokat s a stabil motorokat indtgatjk az reg szakik, a buszokra fel lehet menni megnzni bellrl, illetve a harckocsikra fel lehet mszni a parancsnok mutatsa szerint. A Vztorony Parkban naponta vltoz killtsi anyaggal tallkozhatnak a ltogatk, ugyanis ezen a rszen kerl megrendezsre az Oldtimer Tallkoz. Ez lesz a szabadtri killts, ahol az elre regisztrlt vetern autkat fogjuk elhelyezni. Fontos tudnival a tallkozn rsztvev vetern autsok szmra, hogy csak dleltt 11:00-ig lehet a terletre bellni, szombaton s vasrnap. A tindzser korosztly szmra egy elklntett rszen ltvnyos tuning s sportaut killtst rendeznk be. Ezen kvl retro tuning autk s custom autk is lthatk lesznek a szabadtri rszen. A nagy USA cirklk ezttal mshol kerlnek elhelyezsre, nem az Orient csarnok eltt. A gyerekekre szmos djmentesen hasznlhat jtk vr: npi jtsztr 40 jtkkal, llatsimogatk, lgvr s lgcsszda, jszat, arcfests, kzmves foglalkozs, kovcsmhely, jtsztr. A gyerekek egsz nap jtszhatnak, amg ervel brjk. A szervezk szmra fontos, hogy a ltogatk sokat s tartalmasat kapjanak a belpjegykrt! A mltnyos belpjegy rrt a ltogatk tbb killtst nzhetnek meg s sok kiegszt programon vehetnek rszt, pl. a Vastt. Park killtsai: gzmozdony killts, vasti kocsi killts, terepasztal s vastmodell killts, valamint djmentesen kiprblhatjk a mozdonyforgatzst. Az Oldtimer Show htvgjre a park interaktv programjai mind letre kelnek: kerti vast, lvast, snautk, hajtnyok s egy igazi gzmozdony. (a vasutas interaktv programokra kln jegyet kell vltani). A felnttek szmra is lesz bven kiegszt program! Lesz ismt Kalandjrk Killts, ahol lakkocsik s egyb szabadid jrmvek lesznek killtva. A hagyomnyrzsrl szl a Gasztro utca s a Kzmves vsr. A Vztorony Parkban felptett Tjhz Mzeum-ba betrve meg lehet kstolni a vilghr Csabai Kolbszt! Az prilisi Oldtimer Show-n az oktberi Diszntoros Kolbszfesztivl-unk www.kolbaszfeszt.hu kivl vendgltsai fogjk a melegkonyhs teleket kszteni. Mindkt parkban nagy vendglt egysggel vrjk az hes ltogatkat, akiknek a szervez ltal szablyozott, mrskelt rakon rtkestik a frissenslteket s az italokat.


A rendezvny terletn (vastvonal mellett a hts terleteken) nagy befogadkpessg ingyenes parkolkat biztostunk, ahov a parkolst irnyt rendszek utastsa szerint lehet beparkolni. Buszos csoportok rkezst krjk elre bejelenteni e-mailben. Akiknek nem jutna parkolhely, azok szmra tjkoztatsul kzljk, hogy a krnyez utckban mindenhol parkolsvok vannak kialaktva, amik htvgn djmentesek. (krjk a kapubejrkba ne parkoljanak). A berendezsi trkpen lthatjk a parkolk s a bejratok elhelyezkedst. P1 jel fbejrati parkoln kvl a P3, P4 s P5 parkolba tudjuk elhelyezni a ltogatk a jrmveiket. A P2 gyflparkol a rendezvny killti s dolgozi rszre van fenntartva. Ide csak a rendezvny megnyitsa eltt lehet bellni a karszalaggal rendelkezknek. Krjk a budapestieket, hogy vegyk ignybe a tmegkzlekedst. A Vasttrtneti Parkot vaston is meg lehet kzelteni: Esztergomi vonal Vastmzeum megll. Tmegkzlekedsi infk itt: http://www.vasuttortenetipark.hu/tortenet/megkozelithetoseg Felhvjuk a kedves ltogatk figyelmt, hogy a Vastt. Parkba kerkprral is lehet rkezni. A Tatai ton vgig kerkprt vezet. A kerkprokat kerkprtrolban lehet elhelyezni a P1 parkolban. Ugyanitt motorkerkpr parkolt is kialaktunk. A rendezvny terletn sszesen t helyen vannak kiptve nagy befogadkpessg, kulturlt WC-mosd pletek. A bejratoknl kzmoss mobil WC-ket is elhelyeztnk. Ezek mind djmentesen hasznlhatk.


A rendezvny megnyitsa utn a terletre jrmvel behajtani TILOS! Egy kivtel van csupn: az Oldtimer Tallkozra elre beregisztrlt vetern jrmvek, melyek a 2-es bejraton t hajthatnak be a Vztorony Park terletre, a szervezk ltal kijellt helyre. Ide csak dleltt lehet bellni, 11:00 utn mr nem!


A rendezvnyre a belpjegyeket elvtelben kedvezmnyes ron lehet megvsrolni az orszgos jegyirodkban s interneten itt: www.ticketportal.hu.(Az internetes elvteli jeggyel rkezknek a jegypnztraknl nem kell vrakozniuk, mert elresorols lesz.). A belpjegy rak a tavalyelttiek: felntt 3.500Ft, gyerek vagy nyugdjas 3.000Ft, csaldi 9.999Ft (2 felntt s 2 gyerek egyttes belpsre jogost). A jegyek a rendezvny helysznn vsrolhatk meg, nyitvatartsi idben az albbi mdokon: kszpnz, bankkrtya, SZP Krtya, Erzsbet Utalvny.

Ajndkok! Oldtimer Show emlk-matrica jr a belpjegy mell, melyet a jegypnztraknl osztogatunk. A rgi korok ruhzatban rkez ltogatk mind Spi gymlcsbor kstolt kapnak ajndkba. Jjjenek minl tbben 10-es 20-as vek elegns ruhiban vagy akr a 70-es vekre jellemz trapz nadrgban, kocks ingben, pttys szoknyban, stb Retro ruhban mg jobb hangulatban lehet stlgatni az olajszag mozdony krfthzban, az oldtimer jrmvek kztt! ? Mindhrom rendezvnynapon retro ltzkdsi stlus versenyt is hirdetnk. A napi nyertes prok Alpa Gloves br sfrkesztyt s 1-1 veg Spi eperbort kapnak ajndkba. A hagyomnyrzs jegyben meg lehet majd kstolni az igazi falusi hztji termkeket. A Gasztro utcban s a Vsrtren ingyenes lesz a kstols a vsrolni szndkozknak.


Hotel info: Messzirl rkez vendgeinknek szlls ajnlatunk a Premium Apartmanhz, mely a Vasttrtneti parktl csak 900m-re van. Az Oldtimer Show vendgei 20% kedvezmnnyel foglalhatnak szllst az albbi linkre kattintva: http://premiumapartman.hu/oldtimer/


Bvebb informcik a rendezvnyrl: www.oldtimershow.hu / www.facebook.com/Oldtimer Show" Amennyiben telefonon szeretnnek rdekldni, krem az albbi info vonalat hvjk: +36-70/205-4265. Az info vonalat 2018.04.09-n lestjk! (krjk a Vastt. Parkot ne hvjk, mert nem k az illetkesek az Oldtimer Show rendezvnnyel kapcsolatban) Addig krjk a honlapunkrl tjkozdjanak a rszletekrl. A honlapunkon megtalljk a rendezvny berendezsi trkpt, 8 nyelven informcikat, szlls, parkols s tmegkzlekedsi infkat, valamint fotkat s videkat ez elmlt vek Oldtimer Show-jairl. A rgebben kzlt s azta frisstett informcik kapcsn add flrertsekrt nem vllalunk felelssget.


Vegyenek rszt a facebook nyeremnyjtkainkon, osszk meg a rendezvny hreit ismerseikkel s hvjk meg ket az esemnyre!Szeretettel vrjuk a nosztalgiakedvel csaldokat s az oldtimer jrmvek kedvelit az Oldtimer Show-ra!


Oldtimer Show Kft.