Oldtimer Show Békéscsabán! 2014. szept. 20-21.

Tisztelt nosztalgiakedvelő közönség!

A budapesti Oldtimer Show Kft. 2014-ben a budapesti SYMA Rendezvényközpont helyett Békéscsabán rendezi meg a szokásos őszi „Oldtimer Show”-t. Szeptember 20-án és 21-én, naponta 9-18 óráig látható az exclusiv tárlat a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban. A kiállításon 70db válogatott veterán autó és motor kerül bemutatásra. A kiállított oldtimer járművek között lesznek 100 évnél idősebb és különleges példányok is: Ariel, Indian, Henderson, Puch, Wanderer, Messersmitt, De Dion Bouton, Rolls-Royce, Chrysler, Jaguar, Mercedes, stb... A sportcsarnok küzdőterén lesznek kiállítva az oldtimer autók, a márványos előcsarnokban pedig az oldtimer motorok. Ezen kívül mini gőzgépek, oldtimer katonai járművek, katonai öltözetek és fegyverek is bemutatásra kerülnek. Az Oldtimer Show hangulatának megfelelően a kiállításon korabeli háttérzene lesz hallható és a régi idők elegáns ruháit is láthatja majd a közönség a hostesseken.


A kiállított veterán járművek mindegyike egy szépségversenyen vesz majd részt, ahol a zsűri összesen 11db szervezői díjat ítél oda a különböző kategóriákban. A kiállítás legszebb járműveire a közönség is szavazhat az „Oldtimer Show” facebook közösségi oldalán.


A rendezvényre autóval vagy motorral érkezők díjmentesen parkolhatnak a Békéscsabai Városi Sportcsarnok parkolójában, amely 600db autó befogadására alkalmas. A főbejárat előtti részen a békéscsabai autószalonok szabadtéri kiállítása lesz látható.


Az oldtimer autóval és motorral érkező látogatók egy elkülönített részen, a bejárat előtti térburkolatos részen helyezhetik el a kincseiket, amelyekre biztonsági őrök fognak vigyázni. A szervező a veterán autó és motor tulajdonosokat egy Alföldi túrázásra biztatja, kiállítás látogatással egybekötve. A rendezvényre belépőjegyeket kizárólag a rendezvény helyszínén, a rendezvény nyitvatartási idejében lehet megvásárolni. A belépőjegyek készpénzzel, mindegyik fajta SZÉP Kártyával és bankkártyákkal is megvásárolhatók, valamint Erzsébet és Posta Paletta utalványokat is elfogadunk. A belépőjegy ára felnőtteknek 1.999Ft, gyerekeknek mindössze 999Ft-ba fog kerülni. A 3 év alatti gyerekek belépése díjmentes.


A kiállításhoz jó szórakozást kíván az Oldtimer Show Kft.!


Az Oldtimer Show-ról minden tájékoztatást és a friss információkat a www.oldtimershow.hu. oldalon találja meg.
FACEBOOK KÖZÖSSÉGI MODUL Kövessensen bennünkett a Facebookon is!

PARTNEREINKAz Oldtimer Show Kft.-vel együtműködők weboldalai.