Oldtimer Show 2018

Rendezvny hzirendje!

1. A rendezvny terletre val belpssel minden ltogat elfogadja az Oldtimer Show hzirendjt!


2. Figyelem! Minden belpjegy csak egyszeri belpsre jogost. Amennyiben a ltogat kilp a rendezvny terletrl, a belpjegy rvnyt veszti. A belpjegy napi jegy, amely csak az egyik szabadon vlasztott napon hasznlhat fel.


3. A belpjegyek kszpnzzel, mindhrom fajta SZP krtyval, Erzsbet krtyval, OTP Cafeteria Krtyval s mindenfle bankkrtyval megvsrolhatk. A belpjegyek nem vlthatk vissza!


4. A rendezvny terletn brmifle jrmvel (aut, motor, kerkpr, roller, grdeszka, stb) behajtani s ott kzlekedni szigoran TILOS!


5. A rendezvny terletre kutyt vagy ms hzillatot bevinni TILOS!


6. A rendezvnyre lelmiszert s italokat bevinni TILOS! (Ez a tilalom termszetesen nem vonatkozik a kisgyerekek cumisvegeire, s a bbi tpszerekre.)


7. A rendezvnyen csak jzan llapotban lehet rszt venni. A kulturlatlan magatartst tanst szemlyeket a biztonsgi szolglat a rendezvny helysznrl eltvoltja. Ez esetben a belpjegy rt a szervez nem kteles visszatrteni. A rendezvnyre biztonsgi szempontbl veszlyesnek tlt trgyak bevitelt a biztonsgi szolglt megakadlyozhatja. (2005. vi CXXXIII. trvny alapjn)


8. A rendezvnyre fnykpezgpet s kamert be lehet vinni. A rendezvnyrl video s fnykpfelvteleket korltozs nlkl lehet kszteni, magncl felhasznlsra. TV stboknak a filmezsi szndkukat elre be kell bejelenteni a szerveznek itt: info@oldtimershow.hu


9. A rendezvnyen kszl fotkon s filmeken feltnhetnek a killts ltogati is, m ezzel kapcsolatban semmilyen ignnyel nem lphetnek fel a szervez s a park fel.


10. A rendezvnyre 14 ven aluli ltogatk csak felntt kor ksrvel egytt lphetnek be. A nagy park, a Vztorony Park s a parkolk nincsenek akadly mentestve! Slyosan fogyatkos vagy ltssrlt emberek a rendezvnyre csak ksrvel mehetnek be! A ksr nem hagyhatja magra a ltssrltet vagy a fogyatkost. A ksr kteles magval hozni egy felelssgvllalsi nyilatkozatot s azt alrva leadni


11. A mozdonyokra s a vasti kocsikra felmszni TILOS! Lehetsg van a mozdonyok vezetflkjbe bemenni, a kihelyezett lpcskn. Csak sajt felelssgre!


12. A rendezvnyre belp ltogatk tudomsul veszik, hogy a Vasttrtneti Parkban trtn stls kzben balesetveszlyes akadlyokkal tallkozhatnak. A vasti tjrkban a KRESZ szablyokat be kell tartani! Az esetleges baleseti srlsekrt sem a park, sem a szervez nem vllal felelssget. Srls esetn a helysznen egszsggyi szolglatot ellt mentautnl vagy brmelyik biztonsgi rtl lehet segtsget krni. A rendezvnyt mindenki a sajt felelssgre ltogathatja.


13. A Vasttrtneti Park egsz terletn TILOS a dohnyzs! Dohnyozni csak a kijellt dohnyzhelyeken lehet. A dohnyzhelyek zld-fehr tblval vannak jellve.


14. A killtott jrmvekhez hozznylni szigoran TILOS! A killtott jrmveket vd kordonkteleket tlpni s azokat rngatni TILOS!


15. A ltogatk tudomsul veszik, hogy a rendezvny szabadtri rszt az idjrs befolysolhatja. Erre val hivatkozssal belpjegyet nem vltunk vissza. Az elvteli jegyek visszavltsra sincs lehetsg! A rendezvny esetleges elmaradsa esetn a jegyek csak a vsrls helyn vlthatk vissza, 30 napos jogveszt hatridn bell.


16. A rendezvny parkolit csak a ltogatk vehetik ignybe, belpjegy vsrlsa mellett. A parkolsnl ktelez a parkolst irnyt biztonsgi rk utastsait kvetni! Amelyik aut a kzleked tba leparkol, azt a szervez jogosult elszllttatni, az aut tulajdonosnak kltsgre. A parkols djmentes.


17. A parkolkban hagyott jrmvekre s a jrmvekben hagyott rtkekre a szervez nem vllal felelssget. A parkolk csak a teltettsg fggvnyben vehetk ignybe. A parkol terepen van kialaktva, gy az ott kzlekeds fokozott krltekintst ignyel. Parkols kzbeni balesetek esetre a szervez nem vllal felelssget. A felelssg az autvezet!


18. A rendezvny ingyenes szolgltatsait sorban llst kveten lehet ignybe venni.


19. Tilos a szervez ltal nem engedlyezett reklmok (pl. szrlap) terjesztse a rendezvnyhelyszn teljes terletn, belertve a parkolkat is.


20. Belpjegy hamists vagy jegyzrkeds szlelse esetn rendrsgi intzkedst fogunk krni.


21. A killti karszalagot msnak tadni TILOS! A manipullt karszalagot az rsg elkobozza!


22. A szervez a msorvltoztats jogt fenntartja.A rendezvnyen j szrakozst kvn az Oldtimer Show Kft.